Vaaliennustus 2012

Nyt teen tässä oman ennustuksen vaaleista. Katsotaan sitten miten käy oikeasti. Sauli Niinistö saa 49,6% äänistä, Paavo Väyrynen saa 15,4%, Pekka Haavisto  9 %, Paavo Arhinmäki 8%, Paavo Lipponen 7%, Timo Soini 6%, Eva Biaudet 4% ja Sari Essayah 1%. Saas nähdä kuinka sitten käy?

P.S. - Pieleen meni ennustukseni, mutta se kärkikolmikko  oli oikein Pohjois-Savon alueella eli Niinistö 34%, Väyrynen 24% Haavisto 15% - loppupään järjestys meidän maakunnassamme Soini, Lipponen, Arhinmäki, Essayah ja Biaudet. Onneksi ei tarvinnut kirjoittaa presidentin nimeä lipukkeeseen, muuten moni naisia äänestänyt olisi varmaan kirjoittanut jonkin virheen ja äänet olisi hylätty!

Nyt analyysi, mistä alkoi herra Haaviston nousu; herra Hakkarainen teki puolueelleen karhun palveluksen, kun vei Haaviston Viitasaarelle ja "näytille" äitinsä luokse! Aika moni persu äänesti siis Haavistoa. Ja nuoriso haluaa olla erilaista, vähemmistöjen puolella. Mutta veikkaan, että Niinistö voittaa sen oikean vaalin. Minulle valinta on helppo.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kalanruoto kurkussa ambulanssilla sairaalaan!

Kevät keikkuen tulevi

Ajatuksia tähän aikaan