Hae tästä blogista

maanantai 26. marraskuuta 2012

Joulu on vuodenaikaJouluista on, muttei se minua haittaa. Joulusta voisi tehdä jopa uuden vuodenajan, kun se alkaa oikeasti jo marraskuussa. Kevät, kesä, syksy, joulu, talvi. Jouluvalotkaan eivät rasita, kun muuten pimeää pukkaa liikaa olemaan. Ihmeellistä, kun joku aina valittaa liioista jouluvaloista. Mutta luulen, että valittajaihmislaji on tosiaan olemassa aivan erikseen. - Nyt odotellaan jo kolmatta lunta, josko se viimeinkin pysyisi maassa. Yöksi luvattiin jo mahdollisesti  lumisadetta. Paras valo olisi tähän aikaan valkoinen lumi.  Lumen odottelu on mukavaa, toivottavasti on valkoinen aamu!

Lahtelainen kerrostalo oli keksinyt oivallisen idean. Koko kerrostalo on valaistu tyylillä. Kieltämättä yksi kamalimmista jouluvaloista on neonvärinen johto, jota kieputellaan ties minne. Ne pitäisi poistaa myynnistä. Mutta silmäthän voi sulkea tai päänsä kääntää kauhistusvalojen kohdalla.
 
Meidän perheen  joulu tulee aivan muusta kuin lahjoista. Joulukoristelusta ja jouluisista ruuista, joita voi jo pikkuhiljaa aloitella tekemään. Joulutortut leivotaan yleensä ensimmäisen kerran adventtisunnuntaina eli ensi viikon loppuna. Pikkuhiljaa kaikki jouluiset ruuat tulee kyllä jouluun mennessä tehtyä. Jollotellaan sitten vain jouluna perheen kanssa eli olla öllötellään.

 
P.S. nämä metallin korroosiokuvat ovat mieheni metallurgian diplomityöstä photoshopattuja
 

Ei kommentteja: