Hae tästä blogista

torstai 19. kesäkuuta 2014

Hyvää Juhannusta!

Juhannus on juhannus ja sää on mitä on...mutta juhannusloma tekee hyvää aina. Pienet pätkälomat ainakin yrittäjälle tässä iässä ovat aika tärkeitä.  Kun tulimme Lontoon lämpimästä (perjantai 13.6. siellä oli hellettä +26 C) tänne pohjoiseen viileyteen, tuntui että apua, missä me elämme! Lentokentällä oli aamulla + 4 astetta lämmintä! Help! Mutta eikun vaatetta päälle ja kesästä ulos nauttimaan.  Villa on joskus keksitty. Jäämeren rannalla ja Grönlannissa on kylmempää. Onneksi sää on lämpenemään päin Kuopiossa. Nyt on jo +14 C. Yöllä on ollut kylmää, kun kasvihuoneeni kasvit olivat osin paleltuneet. Ensi viikolla on jo kesäisempää, luvattiin. - Tähän kuva punaisesta alppiruusutani juhannusruusun sijaan. Punainen väri lämmittää enemmän kuin valkoinen. Hyvää ja lämminmielistä  ja aurinkoista juhannusta kaikille! - Nice and sunny Midsummer festival!

    Alppiruusu (Rhododendron) on kanervakasvien  heimoon (Ericaceae) kuuluva kukkanen.
 

    Juhannusaattona 20.6.2014 Puumalassa Saimaan rannalla.

2 kommenttia:

Kerttuli kirjoitti...

On teillä ollut vilpoisaa, kun on kasveja paleltunut kasvihuoneessakin. Meillä ei onneksi ole vissiinkään halla käynyt, vaikka lähellä on ollut. Merkillinen kesäkuu.
Oikein hyvää juhannusta teillekin, yritetään tarjeta ja toivotaan lämpenevää! t. Kerttuli & co

Anni Aatos kirjoitti...

Taisi olla kylmin juhannus ikinä! Mutta kun oli lämmintä yllä ja alla, selvittiin tästäkin juhannuksesta. Luvassa on kuitenkin lämpimämpää heinäkuussa.- Kasvit ja kasvaminen on aika hidasta tämän kylmyyden takia. Hyvää kesää sinne Tampereen suuntaa teille kaikille!