Hae tästä blogista

keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Outoa aikaa Suomessa ja Euroopassa!Lakkoilu ja mielenosoitukset tulevana perjantaina ovat täyttä joukkohysteriaa. Siellä joukossa ei ajatella alkuunkaan omilla aivoilla, vaan liittopomojen käskytyksen mukaan. Hyvä kun pääministeri edes yrittää puhua järkeä. Hän joutuu nyt olemaan kuin tiukka opettaja, joka saa vääntää oppilailleen rautalangasta asiat, miten ne nyt ihan oikeasti ovat. Ja meneekö se sanoma sittenkään perille? Outoa, että pääministerin puhumista ja puhetta arvostellaan mediassa jo ennenkuin se on tullut julki! Toimittajat ovat kuin lauma, joka ajattelee tässä kuuluisassa ei-ei-ei-kuorossa.  Joukossa tyhmyys tiivistyy! Se on vanha totuus!
 
Björn Wahlroos on aivan oikeassa. Suomi on menossa päin turmiota. Miten on kansan vaikea ymmärtää, että velaksi ei vain voi elää joka vuosi? Eihän rahapuita ole vielä keksitty. On lapsellinen ajatus, että uutta rahaa voi vain painaa aina vain alati paisuviin menoihin. Iso osa kansaa elää kauheassa illuusiokuplassa, johon ovat syyllisiä ne, jotka loivat liian kovalla vauhdilla hyvinvointiyhteiskuntaa, jossa kaikki on puoli-ilmaista! No, olihan ne ajat paremmat.  - Vanha kansa on jo kauan ihmetellyt tätä menoa. Nyt on vain pakko säästää! Jos me yrityksessä toimisimme kuin valtio, olisimme olleet jo ajat sitten konkurssissa! Valtiomme ei ole enää terve yksilö!
 
Turhat edut heti pois, niin jopa säästöä syntyy. Jokaisen on osallistuttava menojen leikkaukseen!! Lomarahat puoliksi, ansiosidonnaiset puoliksi, pekkaset erityisesti pois, työnantajatkustannukset pienemmäksi, sunnuntailisät pienemmäksi, kaikki ylämääräinen menopuoli mietittävä tarkkaan. Maailma muuttuu ja edutkin muuttuvat tai puuttuvat. -  Jos kivet ja kannot käännetään, sieltä löytyy vaikka mitä. Aivan ihmeellisistä etuuksista kuulee jatkuvasti. Suomi on täynnä loukkuja, joka estää työllistymästä tai menemään töihin. On hullua, että kansa valittaa kun samaan aikaan Eurooppa on täynnä köyhiä vaeltajia, joilla ei ole mitään! Hävetkää valittajat! Tervetuloa pakolaiset töihin, jotka eivät kelpaa enää suomalaisille. Toivottavasti pakolaiset marssivat omassa porukassa muiden valittajien vieressä!

Niin, kuka tätä maata johtaa? Ammattiyhdistyspomot vai kansan valitsema eduskunta ja hallitus? Valta on nyt siellä, missä sen pitää olla. Hallituksella. Tehkää jo ne päätökset! Vahvuutta pääministeri ja muu hallitus!

PS - hyvä puhe Sipilältä, mutta menikö viesti perille? Suomi-neidon tulot ovat pienemmät kuin menot ja pitää säästää. - Perjantaina on sitten ammattiyhdistysliittojen kansankiihotuspäivä, saa nähdä miten paljon mukaan tulee niitä, jotka haluavat vain riehua? Vapise Helsinki! Muuten lakostahan on eniten haittaa niille, jotka joutuvat säästöjen kohteeksi tuntuvasti, joten onko tässä mitään järkeä?

Ei kommentteja: