Hae tästä blogista

lauantai 10. lokakuuta 2015

Maapallo tuhoutuu vai sittenkään ei?


Kyllä Pentti Linkola osaa vaan järkyttää mielipiteillään vieläkin vanhana mietiskelijänä:
Pentti Linkolan ajatuksia
 
Pentti Linkola on sitä mieltä, että pakolaisia ei saisi laskea lainkaan Suomeen. Kuulema oli eri asia, kun vaikkapa suomalaiset menivät Amerikkaan siirtolaisina, kun siellä oli tilaa. - Ukkinikin meni, mutta tuli takaisin. Hän kyllä suunnitteli palaavansa ja perustavansa banaanitilan Floridaan. Kohtalo päätti toisin, kun Oulussa oleva amerikkalainen laiva ei ottanut mukaan enempää suomalaisia. Mutta kun ukki meni Amerikkaan, hän ei saanut mitään kotouttamisrahaa, mukana oli vähän omaa rahaa. Töitä löytyi ja niillä monen vuoden säästöillä hän osti kotitilamme, jolla minäkin vartuin. Tila oli ollut kylläkin suvulla, aiemmin ukin äidin äidillä ja ukilla.
 
Minkähän takia näiden pakolaisten kädet on sidottu ja heidät pakotetaan vain olemaan ja laitostumaan. On kotouttamisrahat ja viikkorahat. Mikseivät he voi mennä heti töihin? Miksei heidän anneta sopeutua nopeammin? Sosiaaliväki sitoo ja kahlitsee heitä kuin lammaslaumaa. On vaikka mitä sääntöä ja asetusta olemiselle. Pakolaiset pakotetaan Suomessa tiettyyn muottiin, joten ei ihme jos joku pimahtaa täällä onnelassa. Pakolaiset tekisivät varmasti töitä, jos siihen annettaisiin mahdollisuus ja heti. Ja Suomessa on tilaa! Tulkaapa katsomaan tänne pohjoiseen näitä metsiä ja peltoja. Tyhjiä tiloja ja taloja on pilvin pimein. Autiotaloja ja autioituvia kyliä kaikkialla.
 
Miksi tehdään lakeja, jotka tekevät elämisen ja yrittämisen mahdottomaksi? Pakolaiset olisivat Suomelle hyödyksi ja avuksi monessa asiassa, jos se tajuttaisiin ja nopeasti. Sääntö-Suomi syö omaa oksaansa! Äkkiä nyt lakimuutoksia hallitus hyvä!

PS - nyt on paljastunut salakuljettajarinki, joka tekee rahaa ihmisten hädällä ja avuttomuudella...sehän on todella väärin! Mutta miksi lähteä pois kotimaastaan, jos siellä ovat asiat hyvin? Kysymyksiä meille kaikille riittää; onko annettu aivan väärä kuva Suomen onnelasta? Vai onko takana seikkailunhalua? Onko tilanne kotimaassa tosiaan paha? Kehen tässä uskoisi? Mutta kun tosi talvi taas tulee, monet pakolaiset lähtevät pakoon, kun eivät kestä kylmää ja pimeää.

Ei kommentteja: