Lääkelaitossota jatkuu

Kyllä tuntuu, että on varsinainen sota käynnissä yhden valtion viraston siirron takia. Lääkelaitos sopii Kuopioon tosi hyvin, kun täällä on paljon alan osaamista ja koulutusta. Pitäähän tännekin työpaikkoja saada. En ymmärrä sitä vastustuksen määrää. Kummallista, kun Kuopiosta on Helsinkiin aika lyhyt matka, mutta sieltä Hesasta on Kuopioon taas pitkä tosi matka, varmaan siellä ajatellaan, että on ylämäki, kun karttapallollakin näyttää siltä. - Hyvä Liisa Hyssälä, tein reippaan päätöksen. Monia on myös harmittanut, kun Uosukainen vei hammaslääkiksen Kuopiosta, onneksi sekin ehkä saadaan vielä tänne takaisin.

Kommentit

Sudenolento sanoi…
Keskustelupalstoilla asiassa mentiin ilkeilyihin, paikkakunnat nujakoivat. "Kuopio on huonompi..." "Helsinkiläiset luulevat itsestään..."
Ehkä hauskin kommentti oli: "Maanteitä ei olisi rakennettu muualle Suomeen..."
Auts!
Luulen, että siirtopäätös on oikeinkin hyvä. Toivottavasti laitoksen siirto saa työrauhan, ettei kukaan jatka tuolla keskustelun tasolla, vaan yhteen pesään pelattaisiin.
Anni Aatos sanoi…
Kun olen asunut sekä Helsingissä että Kuopiossa, näen aika selkeästi asumisen hyvät ja huonot puolet kummastakin kaupungissa. Tottahan Helsingissä on paljon sitä mitä ei ole täällä ja vastaavasti täällä on paljon sellaista, mistä voi vain haaveilla Helsingissä. Täällä on asuminen ja eläminen edullista, kunnon talvi ja puhdas luonto. Moni ystävä ja sukulainen joka on joutunut muuttamaan Helsinkiin, haluaisi elää täällä päin.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kevät keikkuen tulevi

Kalanruoto kurkussa ambulanssilla sairaalaan!

Ajatuksia tähän aikaan