En halua vanhaksi enkä ainakaan vanhainkotiin!

Tänään oli taas kerran uutisissa aikamme pahimmasta epäkohdasta, eli maamme vanhimmista ihmisistä, miten heitä hoidetaan tai oikeastaan jätetään hoitamatta lukuisissa laitoksissa. Syy on selkeä, eli kun ei ole tarpeeksi henkilökuntaa, mummot ja ukot jäävät sänkyihin täysin unholaan. Ulkoilua ja puhtautta pidetään toisarvoisena, eikä ruokaa ja seuraakaan aina ole tarpeeksi. Kamalaa, miten yhteiskuntamme haluaa unohtaa työtätehneet ja veroja aikanaan maksaneet vanhukset. Hyi - häpeä Suomi neito! Nyt on aika korjata tämä epäkohta.
Maailma on täynnä ihmisiä, jotka tulisivat tosi pienelläkin palkalla hoitamaan vanhuksiamme ja näin vanhukset saisivat arvokkaamman ja paremman loppuelämän. Otetaan vaikkapa Suomeen saapuvat romanit avuksi, he tekisivät varmaan puoli-ilmaiseksi työtä vanhusten kanssa saadakseen jotain korvausta. Mutta - niin, kyllä kyllä, tiedän, eihän heitä voi palkata, kun heillä ei ole työlupia ja heille pitää maksaa vähintään minimipalkka jne..jne... Miksi ihmeessä työn teettäminen on niin vaikeaa, vaikka työttömiä on tälläkin hetkellä pilvin pimein. Eikö olisi viisainta palkata vaikka pienellä palkalla näitä arjen apureita mummoille ja ukoille. Miksi apu pitää maksaa mummojen kassasta, vaikka he ovat aikanaan maksaneet veronsa? Joku taas mättää tosi pahasti meidän hyvinvointiyhteiskunnassamme! Minne meidän verorahamme katoavat?????
Onneksi oma mummeli ja ukkeli eli äitini ja isäni saavat olla kotona ja viettää ihmisarvoista elämää. Itse en halua enkä aio vanhainkotiin muumiomummoksi! Olen niin vihainen, ettei minua varmaan sinne edes huolittaisi vanhanakaan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kevät keikkuen tulevi

Kalanruoto kurkussa ambulanssilla sairaalaan!

Ajatuksia tähän aikaan