Ilmaston lämpeneminen?

Viikonloppuna saimme kokea Itä-Suomessa kovimmat pakkaset talven aikana, yöllä -35C ja -32C, päivällä -25C! Kuka vielä jaksaa väittää, että  maapallon lämpiäminen on alkanut! Kaikki kuulema johtuu suuresta muutoksesta, joka on tullut maapallolle. - Mielestäni tämä fanaattisuus lähentelee jo uskonlahkoa! Me ilmastonlämpenemisen  vastustajat! Kuka haluaa uskoa mihinkin ja tulla autuaaksi tavallaan. Minä uskon taas ilmaston muuttumiseen. Mikään ei ole pysyvää, ei edes maapallon ilmasto. Sää on aina ollut muuttuva, jo ennen teollistumista. Suomessa on joskus kasvanut palmuja, se olisi ihanaa, ei tarvitsisi matkustaa Ranskaan tai Italiaan.

No, onneksi pakkasilla on ollut käytössäni mummin vanhat ihanan lämpimät turkit ja oma minkkis! Paras turkki on ollut tosi vanha yli 30 vuotta vanha mummin piisamiturkki, joka on ommeltu aidoista perinteisesti ammutuista piisameista. Piisamihan on rotta, huom animalistit, se syö vedestä kalat, siksi se joutaa turkiksi. Se on ihanan lämmin - ei tuuli tuiverra eikä pakkanen pelota. Päähäni olen vetänyt usein ulkona lämpimän vanhan kanihatun. Ahhh - iskepä nyt pakkanen! Ymmärrän esi-isiä ja esi-äitejä, miksi he olivat metsästäjiä! Ainakin minun suvussani!

PS - perun puheeni ettei ilmasto lämpenisi, se lämpenee, kun tuo hiilidioksidimäärä lisääntyy, mutta - mitä siitä seuraa, sitä ei tiedä minusta kukaan. Mielestäni ihmistä eli kuluttajaa ei saa siitä kuitenkaan syyllistää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kevät keikkuen tulevi

Kalanruoto kurkussa ambulanssilla sairaalaan!

Ajatuksia tähän aikaan