Kuusamosta lensi jäälintu Kuopioon

Pohjoisen Suomen ihmiset osaavat hyödyntää pakkasen ja talven. Joku lappilainen yrittäjä tekee edullisia pakkauksia, joissa on mukavia eläin ja puuaiheisia muovimuotteja. Ostimme Riipisen kaupasta Kuusamosta pari pakettia ja testasimme pakkastuotteen. Tällainen jäälintu tuli paketista yön aikana. Mukava talvikoriste. Ehkä joku teeri tai riekko tai kiiruna. Helppo hävittää keväällä!

Asiasta toiseen. Ostin Nokian N8 tammikuussa. Nyt se hajosi. Laitoin sen aamulla virransäästötilaan ja se jumittui siihen. Kun soitin toisella puhelimella siihen, se on jatkanut siitä lähtien soittamistaan. Onneksi se soittoääni on aika siedettävä, muttei sitä voi koko päivää ja yötä kuunnella. Ja virtaa ei voi katkaista ja akkukin on koneen sisällä joten sitäkään ei voi poistaa. Nyt se N8 soi autotallissa auton takapenkillä niin kauan kuin akkua riittää. Aamulla on mentävä sitten soivan puhelimen kanssa Nokian huoltopisteeseen! En suosittele kenellekään N8:aa. Onneksi on tuo vanha puhelin vielä tallessa. Eli vanhassa vara parempi. - Velipojalla oli taas puhelin pudonnut taskusta viikonloppuna talvikalassa järveen ja just uusi puhelin tietysti.

PS - kännykkäni siis N8 soi siis myöhään yöhän autotallissa ja kun akku oli viimein loppu, latasin sen uudelleen ja sen toiminta palautuikin, mutta vieläkin soi korvissa se puhelimen soittoäänen sunnuntaimelodia...niin ja en voi suositella varsinkaan kenellekään isosormiselle naiselle tai miehelle tätä kyseistä kosketusnäytöllistä Nokian kännykkää. Kun kirjoitan tekstiviestiä, jostain syystä se paljon hitaampaa kuin entisellä puhelimella... kirjain jota painat, onkin aina se viereinen kirjain, siis saa korjata ja korjata, joten hidasta on tekstiviestien kirjoittaminen kosketusnäytöllisellä kännykällä, vaikka olen miten näppärä aiemmin ollut ainakin omasta mielestäni!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kevät keikkuen tulevi

Kalanruoto kurkussa ambulanssilla sairaalaan!

Ajatuksia tähän aikaan