Hae tästä blogista

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Air Finland !!!!!

Eipä ole aikoihin niin paljon suututtanut, harmittanut ja melkein itkettänyt ja paljon kenkuttanut, kuin nyt, kun on koko suurperheen lomaa valmisteltu puoli vuotta perheen pään vuosijuhlan kunniaksi! Satuttiin valitsemaan matkatoimiston suosituksesta Air Finland Holidaysin loma Kreetalle oikein luksuspaikkaan. Lentoaikataulutkin kävivät silloin kaikkien lomapäivien väliin sopivasti. Mutta! Sen pituinen se! Ilmoitus konkurssista tuli tiistaina ja lähtö olisi ollut lauantaina, mutta nyt se siirtyi. Kaikki meni uusiksi, mutta onneksi olin nopea. Menin heti aamulla matkatoimistoon ja saatiin napattua Norwegian suorat lennot kohtuuhinnalla Espanjaan. Aamusta iltaan mennessä lentojen hinnat olivat nousseet huimasti! Paketille olisi tullut tonni lisää, jos olisin valinnut vasta illalla saman firman lentoja. Turisteteilta tosiaan ryövätään rahaa, mutta maallistahan tämä vain on. Liike-elämä on kovaa ja sen lait armottomia. Toisen tappio on toisen voitto! Niin, rahan menolle ei voi mitään. Antaa mennä! Tärkeintä, että saadaan olla koko perhe yhdessä pitkästä aikaa sitten kesälomalla, kun sinne joskus  päästän! Norwegian on varmaan vahvempi yhtiö ja luulenpa, että siellä on takana paljon sitä norjalaista öljyistä rahaa.

Surkuhupaisinta on koko tarinassa se, että tämä matkafirman konkka oli meille jo toinen! Olimme mielestämme aikaisin liikkeellä eli jo tammikuussa. Tilasimme matkan Hispanialta, ja siinä kävi kuin kävi. Onneksi olimme maksaneet vasta varausmaksun. Rahat tulevat kun tulevat, mutta paha mieli on pahinta. Toivottavasti päästään jonkinlaiseen lomafiilikseen yhdessä. Ainakin siellä etelässä on lämmintä, josta jo tulee paljon paremmalle tuulelle. Kolmas kerta toden sanoo, näköjään. Lappiin en lähtisi nyt kesällä vaikka maksettaisiin, siellä sataa lunta ja hyttyset syövät elävältä. - Asiat  pitää muista aina tietysti suhteuttaa. Lähipiirissä on sattunut kaikenlaista ikävää, paljon suurempia menetyksiä.

1 kommentti:

mummeli kirjoitti...

Huonoa tuuria todella ja paljon mielipahaa. Viimetalvena olin tiistaina lähdössä kun perjanmtai-iltana ilmoitettiin Spanairin konkurssi, onnekis Tjäreborg sai korvaavan lennon ja matka toteutui, mutta kyllä jännitti kun ei vielä maanantaina puolenpäivän aikaan tiennyt toteutuuko matka.