Hae tästä blogista

tiistai 21. elokuuta 2012

Nötössä on hiljaista, mutta aina jotain tapahtuu

Siivousvimmamme on kestänyt nyt kaksi päivää, mutta huomenna jarrutellaan. Tänään jatkettiin vaja-sisäsiivouksia ja pihatöitä. Tein nikkarihommia, kun rakensin huussin paperitelineen ja paperipidikkeen. Nyt on kärrätty seitsemän kottikärryllistä vanhaa tavaraa sataman roskiksiin.  Aamulla törmäsin rannassa nauvolaiseen viljelijään, jonka lampaita eilen illalla ihastelimme. Hän kertoi, että yksi lammas oli yön aikana kadonnut! Syytä ei tiedetä, olettamuksia on useita. Joko lammas hukkui tai sai myrkytyksen levän saastuttamasta merivedestä tai joku vei. Ihminen tuskin, mutta itse epäilen merikotkia, jotka saalistavat iltapimeässä. Eilen oli kirkas sää ja lammas on herkullinen iltaateria. Surimme pienen eläinystävämme katoamista ja siskoni kävi koiran kanssa etsintäreissulla rannalla huudellen "piti, piti". Ei ole näkynyt kadonnutta lammasta, joten se ystävyys jäi meillä lyhyeksi.

Minne katosi yön aikana yksi lammas?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Huomasin erittäin tutun näköisen kuvan, joten ajattelin laittaa kommenttia. Olin myös katselemassa lampaita kaupparannassa tuolloin ja siinä illan aikana pienin lampaista meinasi jo hukkua, mutta pääsi ylös. Ja kyseinen kadonnut lammas löytyi seuraavana päivänä omasta aitauksestaan, jonne se oli itse yön aikana löytänyt. :)

Terv. Nötöläinen

Anni Aatos kirjoitti...

Kiitos tiedosta! Olipas mukava kuulla, ettei pienin kadonnutkaan. Ehdittiin jo ihan surra lammasta siskoni kanssa. Hyvää jatkoa sinne saareen, tavataan taas varmaan ensi vuonna.