Hae tästä blogista

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Hei hei Heidi Hautala - herätys!

Pitkästä aikaa pikkasen politiikkaa. Nyt Heidi Hautalasta. Pimeän työn teettämisen takia  olisi paikallaan tiukka itsetutkistelun paikka, arvoisa rouva kehitysministeri! Jos kehitysministeri ei ole kehittynyt harmaan talouden asiantuntijana tämän enempää, olettaisin,  että paikka voisi olla paljon sopivampi jollekin muulle kansalaisten luottamusta nauttivalle eli aidosti rehelliselle suomalaiselle. Eroaminen tehtävästä olisi nyt erittäin ajankohtainen, vaikka Jyrki-boy asiaa puolusteleekin. Vihreät menettää paljon puolueena kannatustaan moisen ministerimöhläyksen takia. Kiireesti nyt tervettä järkeä omiin ja puolueen  päätöksiin.
 
Asian ydin ja ongelma on tiedossa kaikkilla pimeää työtä teettävillä. Helpompi ja nopeampi on iskeä rahat kouraan remonttikaverille ja sanoa paljon kiitoksia. - Me teetimme viimeksi kasvihuonerakennusprojektin, mutta aivan virallisesti tutulla kirvesmiehellä. Olipas se aikamoinen show! Mikä määrä sotu-veromaksuja ja papereita sekä ilmoituksia ym ym. Miten voidaan yksinkertaisesta asiasta tehdä niin vaikeaa ja monimutkaista. Jotain on mätää ja joku mättää tässä pikkuisten remonttien teossa. Eikö löydy poliittista päättäjää, joka tekisi työnteosta ja työn teettämisestä helpompaa? Miksi kotityön teettäminen on noin vaikeaa. Paljon helpompaa on toimia kotipalveluyritysten kanssa, kun ostan vaikkapa siivouksen tai ikkunan pesun. Silloin maksan vain laskun. Samaa suosittelen kaikille remppamiehille ja kirvesmiehille. Yrityksen kautta hoituu helpommin asiakkaan laskutus kuin rahat mulle kouraan menetelmällä tai palkkana kaikki virallisesti, kiitos.

19.3.2013 - Suomen Kuvalehden selvityksen mukaan Hautalan remonttimiehellä on ollut yritys! Miten voi ministeritason ihminen haksahtaa maksamaan käteisenä osan palkaa tai lähes koko palkan? HH olisi saanut kotitalousvähennyksenkin, jos olisi maksanut virallisesti. Miten ministeri on ollut noin tietämätön? Mikä onkaan ministeriemme tiedon taso? Ja hän on vielä harmaan talouden poistamisen työryhmässä! En voi ymmärtää. Muuten - tämä oviremontti on vasta pieni pintaraapaisu, jos Suomi24-keskustelua seuraa:http://keskustelu.suomi24.fi/node/11345078
Mikä on totta? Jos kaikki nuo tarinat ovat osaksikaan totta, ero olisi ainut ratkaisu.

PS - sunnuntai-iltana oli Kuopiossa huikeat revontulet, värejä ja välähdyksiä taivaalla. Seisoimme pihamaalla ja ihailimme taivaan teatteria, samalla huhuili läheisen saaren huuhkajakin - huhuu, mikä tunnelma!  Harmi, etten jaksanut lähteä kuvaamaan järvelle.

Ei kommentteja: