Kalansaaliita

Keväällä alkavat meidän perheen kalaviikot. Alkukevään herkkuja ovat hauet, joista teen keittoa tai paistan uunissa. Hyvä kala-ateria syntyy mökillä savustetuista lahnoista tai vaikkapa säyneestäkin tai mitä milloinkin sattuu saamaan. Lisäksi vain salaattia, parsaa tai perunoita, niin näppärät ateriat ovat nopeasti valmiita. Pienistä ahvenista tulee tietysti se maukas kalakukko tai patakukko. Viemme kaloja usein muillekin, kuten kiitolliselle mummille, jolla paras ateria syntyy kotimaisesta järvikalasta. Meillä ei harrasteta cash and releasea, vaan lähes kaikki syödään mitä saadaan. Pakastin pullistelee kaloista jo nyt!
 
 





 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kevät keikkuen tulevi

Kalanruoto kurkussa ambulanssilla sairaalaan!

Ajatuksia tähän aikaan