Italialainen ruoka - Italian food
Italialainen ruoka on yksinkertaista ja usein helppo valmistaa. Siellä käytetään tuoreita raaka-aineita, jotka ovat usein lähellä tuotettuja. Pidän erityisen paljon italialaisesta ruuasta ja omakin ruuanvalmistukseni on saanut paljon vaikutteita saapasmaasta. Tässä ruokakuvia matkaltamme, joita olisi voinut tietysti ottaa paljon enemmän. Moni ruoka unohtui kuvaamatta, kun herkutteluhetket veivät ajatukset usein muihin maailmoihin.
Siestan aikaan juotiin kahvit ja syötiin herkkuja.
Vihreää pastaa ja tryffelisieniä.
Alkuruokana peruna-ricottajuusto-tryffelipaistos.
Kolmea lihaa, kania, lammasta ja possua.
Pannacotta
Suklaaherkku
Pizza Napolitana.
Täytettyjä kananmunia ja tomaatteja valmistivat hyvät ystävämme.
Yksi heistä on ruuanlaiton osaava ammattilainen.
Yksi heistä on ruuanlaiton osaava ammattilainen.
Risottoa ja pastaa.
Lisukkeita. Pienet paprikat oli täytetty lihalla.
Lasagnea ja sieni-vihannespaistoksia.
Hunajamelonia ja parmankinkkua lounaaksi.
Aperol Fritz oli kiva siestajuoma.
Paras ruoka oli tonnikala seesamilla.
Loman paras ruoka-annos!
Aamupalana tuoreet sämpylät vihannesten ja kahvin kera.
Torilla oli juustoja, sieniä, makkaroita sekä lihaa.
Herkullisia hedelmiä ja marjoja.
Kanapastaa lounaaksi.
Miehet grillasivat vihanneksia.
Grillasimme myös lohta.
Italian aitoja raakamakkaroita, paprikaa ja kurpitsaa.
Pastaa, pestoa ja gnoccheja.
Lounas; miekkakalaa ja vihanneksia -hyvää.
Anjoviksia ja tomaattia.
Oliivisämpylöitä ja vihanneksia aamupalaksi.
Pensasmustikoita, vadelmia, mansikoita ja karhunvatukoita.
Voita ja hyvää juustolevitettä.
Nonno on ukki, nonna on mummi suomeksi.
Leikkeleitä.
Basilikaa, paprikaa, tiikerikakkua.
Expresso on hyvää.
Caffe latte
Italian jäätelöt - nam!
Tämän listan kaunein ruoka-annos!
Kommentit