Suomi Onnela


Suomi on maailman paras, onnellisin ja tyytyväisin maa!?

Vai onko? Suututtaa, kun lehdissä on juttuja, miten ihanaa on asua Espanjassa tai jossain lämpimässä. Muuttaisin sinne kauas jonnekin, jos ei olisi kaikkia näitä siteitä ja riippuvuuksia kotimaassa. Tämä tammikuun loska ei kuitenkaan ilahduta yhtään. Missä on kunnon talvi? Pitää ajaa pohjoiseen, jotta voi hiihtää ja lasketella. Sekin saastuttaa! Meitä kaikkia syyllistetään ilmaston lämpenemisestä, mutta jospa syy onkin vain lämpenemisessä! Kuka tietää? Vai tietääkö kukaan. 

Turha tässä on ruveta mitään ilakoimaan, se on kohta taas ensi vuoden marraskuu. Pimeää on.
Mutta onneksi mennään jo kesää kohti. Ennen sitä olisi kiva kuitenkin hiihtää. Ja nauttia talvimaisemista. Kiitää potkurilla järven jäällä ja tuntea pakkasen puraisu naamalla. Jos lennän Espanjaan lomalle, teen kauheasti syntiä, kun kone saastuttaa ilmastoa. Kyllä elämä on vaikeaa, kun ei tiedä enää, mikä on sallittua ja mikä ei. 

Joku älypää suositteli, etteivät nuoret tekisi lapsia! Siis suomalaisetko pitäisi kadota maapallolta? Jos suomalaiset eivät lisäänny, tänne Onnelaan tulee sitten kansaa muualta ja he lisääntyvät. Yritän silti olla positiivinen, vaikka välillä suututtaa kaikki! Ja mikään ei suju tai mene eteenpäin! Kyllä Suomessa on paljon hyvää, mutta aina riittää joitain asioita, joita voisi muuttaa.

Viime talvena tähän aikaan oli jo lunta!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kevät keikkuen tulevi

Kalanruoto kurkussa ambulanssilla sairaalaan!

Ajatuksia tähän aikaan