Trumpin laiva upposi - Bidenin lautta pysyi pinnalla!


Hupsista! - Mites tässä kävikään nyt näin! No Donald Trumpiahan se suututtaa ja harmittaa nyt niin vietävästi. Tekisi varmaan hänen mieli motata vähän Joe Bideniä, mutta parempi ensin mäiskiä sitä golfpalloa kentällä vihaisen turhautuneena ja oikein kovaa ennenkuin vähän vanhempaansa Joe-kaveria. Itkupotkuraivarikaan ei ole ollut kaukana. Suututtaa ja jurotuskin iskee oikein kunnolla. Uhmaikä iski ja hieman myöhään. On se elämä kovaa, kun on luullut olevansa maailman suurin mies. Ja sitten ei yhtäkkiä olekaan. Ego sai nyt aika kovan kolauksen, kun herra taitaa olla vielä vähän murrosikäisen tasolla. Olisi jo varmaan aika aikuistua ja myöntää tappionsa. Minä-kuva ei taida olla aivan valmis ja vainoharhaisuuttakin esiintyy. Täytyy kai nyt hänen miettiä, miten saa valta-asemansa takaisin. Tuntuu kaikki keinot olevan hänelle sallittuja! Trumpin tapa kauhistuttaa osaa Amerikan kansaa, mutta osa uskoo jumalaansa. 

Niin siinä sitten onneksi kävi, että Joe Biden valittiin Amerikan uudeksi presidentiksi. Hän edustaa järkeviä poliitikkoja, jotka ajattelevat koko kansaa, niin naisia, köyhiä, sorrettuja kuin hyvin toimeentulevia. Trumpin ajatuksista ja erityisesti käsittämättömistä törkeys-puheista on koko maailma saanut kärsiä myötähäpeää koko neljän vuoden ajan. Hän ei ole saanut ainakaan Amerikka-kuvaa nousemaan, vaan on vienyt maan mainetta aikakauteen, joka ei edusta ainakaan pohjoismaista ajattelua. Naisen asema, siirtolaiset, pakolaiset, vähemmistöt, köyhät, mustat ovat saaneet kuulla vuoron perään kunniansa. Valheita on riittänyt joka päivälle jokaiseen puheeseen, kuten suuren narsistin käytökseen kuuluukin. Jo Trumpin pään asento kertoo paljon, hei näettekö minä minä minä ja vain minä. Jotenkin kaikki on aika surullista, mihin vääristynyt itsetunto vie ihmistä. Joskus valtaan takertuminen vie koko ihmisen maineen lopullisesti. Nolo loppu presidenttikaudelle kaiken kaikkiaan. Voi voi Amerikka, mihin olet menossa, vaikka Biden voittikin. Demokratia, minne se katosi? Diktatuurin elkeet voivat tuhota hyvätkin ajatukset. Trump on vaarassa provosoida ja manipuloida joukkonsa vaikka mihin älyttömyyksiin. Kansaa viedään kuin....no nyt ainakin pahasti harhaan eli kuin pässiä narussa. Kansa kun ei ymmärrä, mihin heitä nyt johdetaan Trumpin taholta eli vihan lietsontaa suuntaan jos toiseen. Demokratia on muuttumassa diktatuuriksi. Aikooko hän suunnitella jo vallankaappausta, kun puolustusministeri sai kenkää. 

Toivottavasti Joe Biden osaa yhdistää ihmisiä, edes vähän. Toivottavasti hän tekee Amerikasta taas demokraattisen maan, jossa kaikilla on mahdollisuus hyvään elämään. Miksi on niin vaikea myöntää tappionsa ja alkaa etsiä toiselta osapuolelta virheitä. Kaikki tästä tilanteesta kärsivät, eivät yksin amerikkalaiset. Trump on surkea häviäjä, häpeäksi koko Amerikalle. Miksi nämä itsekkäät miehet pääsevät vallan puikkoihin? Ikuiset kouluhäiriköt? Heitä riittää joka puolella palloa. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kevät keikkuen tulevi

Kalanruoto kurkussa ambulanssilla sairaalaan!

Ajatuksia tähän aikaan