Missä viipyy koronarokote?


Rokotetta odottavan aika on nyt tosi pitkä. Ja epätietoisuus tulevaisuudesta vielä pahempaa. Ja vielä sekin, onko rokote turvallinen tai tehokas? Saadaanko koronarokotetta koskaan tarpeeksi Eurooppaan - no eipä sitä sitten saatu, vaikka lupailtiin ja niinpä sitten petyttiin? Miksi rokotetta ei tullutkaan sen verran kuin piti? Onko tämä vain politiikkaa vai rahan mahtiko maailmalla vie rokotteet jonnekin? Miksi Suomen valtiolta ei löytynyt ajoissa rahaa rokotteisiin? EU taisi mokata ja Englanti ja Israel voittivat rokotekisassa EU:n. Mitä on kaiken tämän farssin takana? Pieni ihminen on nyt täällä Pohjolassa todella ihmeissään. 

Tuntuu, että kukaan ei tiedä, kuka johtaa rokotusohjelmaa Suomessa. THL, STM, hallitus vai joku muu. Presidenttikin on ihmeissään, hallitus vain levittelee käsiään ja on hiljaa. Miksi ei oteta kaikkia tahoja mukaan rokottamaan, ainakin kaikki ne yksityiset lääkäriasemat, joissa on työterveyshuolto? Kyllä alkaa olla sellainen sirkus tämä rokotusohjelma, ettei yhtään tiedetä missä mennään. Pitäisi olla suunnitelma, miten rokotteita jaetaan tasapuolisesti koko Suomeen. Nyt on kyllä Suomen rokotustilanne levällään kuin Jokisen eväät. - Tarinan mukaan metsuri Jokinen nosti pienen ainoan eväspalasensa kämpän pöydälle ja muut naureskelivat, että nyt on kyllä Jokisen eväät niin levällään. Suomen rokotuseväät on on nyt kyllä todella levällään! Ja EU:n myös!

Anna-Leena Härkönen kertoi jossakin jutussa, miten hän oli keväällä varustatunut koronaan. Pakkasi jo valmiiksi sairaalalukkunsa, mm suklaata. Kyllä kai jokainen vähän pelkää sitä tilannetta, jos saa koronan. Itsekin...koko ajan pelko päällä. Pitää varustautua kuin sotaan, kun lähtee liikkeelle. Vihollinen on joka paikassa ja se on entistä ovelampi, kavalampi, ilkeämpi...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kevät keikkuen tulevi

Kalanruoto kurkussa ambulanssilla sairaalaan!

Ajatuksia tähän aikaan