Parempi voitti!




Nyt on sitten vaalit käyty ja niinhän siinä kävi, että parempi voitti ja ennustukset kävivät toteen. Pölpötykset pois ja eikun eteenpäin, sanoo tämä mummo lumessa! Ja täällä sitä lunta nyt riittää! - Ihan hyvin meille kävi. Alex Stubbista saadaan iloinen, hymyilevä, hauska, reipas, urheilullinen, valoisa, sosiaalinen ja todella rento koko kansan presidentti. Turha pönötys on poissa, sehän näkyi hyvin esim. Levyraadissa, jossa Haavisto istui jäykkänä puku päällä kuin kanki (jäykempi kuin Kankikaikkonen) ja Stubbi oli yhtä aurinkoista hymyä trikoopaidassaan. Ja mikä sujuva kielitaito Stubbilla, eipäs ole ennen moista ollutkaan. Sujuu suomi, ruotsi ja englanti ainakin. Saadaan varmaan kansainvälinen ja osaava presidentti, josta Suomi hyötyy vielä paljon. Hyvä Alex! Onnea! 

Mutta Euroviisukarsinta meni totaalisesti pieleen. Hävettää, mitä junttimusaa viedään maailman estraadeille Pohjolan perukoilta! Apua, en tule katsomaan euroviisuja ja tuota pelleilyä lavalla, joka ei ole edes musiikkia. Aivankuin lukioaikaisten koulukavereiden pelle-esitys, nekin olivat parempia. Huumoriako, ei se ainakaan Euroopassa pure, sehän nähtiin jo äänestyksessä, jossa se sijoittui viimeiseksi ulkomaisten raatien mielestä! Sääli, mitä musaa, mutta ei ymmärrä...ei ei ei!. HUH!

P.S: Alussa taulu, jossa taas nämä kaksi hahmoa, on Espanjasta Malagan Picasso-museosta, jossa tuli käytyä syksyllä 2023. Siis Picasson taideteos! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kevät keikkuen tulevi

Kalanruoto kurkussa ambulanssilla sairaalaan!

Ajatuksia tähän aikaan